keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kissat lääkärissä.

Vietiin eilen kissat eläinklinikka Ahmaan hammaskivenpoistoa varten. Kumpikaan ei automatkasta pienessä kuljetuslaatikossa tietenkään tykännyt, varsinkin Elmerin piti rääkyä koko matka eläinlääkäriin.
En saa nyt näitä kuvia laitettua mitenkään kivasti, ni joudun laittaa ne peräkanaa...Olga oli ensimmäisenä vuorossa ja se oli suht helppo tapaus, antoi tutkia itseään ja nukahti helposti. Olgalla oli ehtinyt mennä hammaskivi  jo niin pahasti että sitä oli mennyt joidenkin hampaiden ientaskuun tai jonnekkin. (Näkyi sinertävänä ienrajassa.) Muuten oli kaikki ok.

Olguli nukkumassa ennen hammaskivenpoistoa.
Elmeri rääkyi koko olgan hampaiden putsauksen ajan kopissaan. Kun sen vuoro koitti, ei poika meinannut nukahtaa millään eikä mitään hampaitakaan olisi saanut edes kurkata. Nukutusaineen vaikutuksesta se oksensi muutaman kerran. Elmerillä hammaskiveä oli kuulema paljon, mutta hampaat oli hyvässä kunnossa.
Molemmille laitettiin rokotukset ja Elmerille vielä sirukin. Koko lysti kustansi mielestäni vain 215e.

Kotona molemmat kissat oli vähän jumissa ja Elmeri oksenteli pitkin kämppää. Aamulla molemmat näytti olevan taas omia itsejään.

Kerran vuodessa pitäisi kuulema kissojen hammaskivet poistaa. Riippuu varmaan kunnosta mutta ainakin Olgan tapauksessa niin joudutaan tekemään, ettei jouduta hampaita poistattamaan.

Elmeri on muuten siinä rajoilla ettei joutuisi laihikselle. Mitähän siitäkin tulisi kun se huutaa jos nappulat on vähänki vinossa tai kuppi on puoliksi tyhjä. :D Taidan ostaa niille laihisruokaa. Tosin viimeksi kun sitä syötin Elmeri meni syömään koirien ruokaa ! Sekoitettuna toiseen ruokaan se voisi mennäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti