tiistai 11. maaliskuuta 2014

Ella, Luna ja kaverit polskimassa 10.3

Oltiin japsiporukalla Helsingin koirauimalassa uimassa lenkin sijaan. Mukana olivat Milo, Minja, Panda, Ella, Luna, Eddie, Luna, Kida ja Ralli. Uinti järjestys oli kaiketi sama miten nuo nimet luettelin, 3 sai uida samassa porukassa vuorotellen. Uinti aika yhdelle ryhmälle oli 30min.
Milo ja Minja olivat käyneet kerran jo aikaisemmin koirauimalassa, muut eivät.

Mua ja Nikoa jännitti hiukan että mitä tästä tulee kun ei Luna ja Ella ole uineet aiemmin. Molemmat ovat tippunut veteen joskus pentuna, mutta ei sen kummempaa. Molemmat kyllä tykkää kahlata vedessä.

Ennen uintivuoroa koirat suihkutettiin. Sitten koirille puettiin pelastusliivit ja ohjaaja kantoi jokaisen uimaan yksitellen, ja opasti koiria uinnissa. Me omistajat sitten kehuttiin koiria altaan reunalla.

Ensimmäisenä uintiryhmässä olivat siis Milo, Minja ja Panda.

Milo osasi jo hienosti uida.

Minjallakin meni tosi hyvin.

Panda räpiköi aluksi, mutta lopuksi tuntui löytyvän oikea uintitekniikka.

Toisessa uintiryhmässä olivat Ella, Luna ja Eddie. Ellan uinti oli aluksi aikamoista räpiköimistä, niin kuin Lunankin mutta pikku hiljaa ne alkoi tottua uimiseen ja löytää oikean tekniikan. Luna huilasi välillä ohjaajan käsillä mutta jaksoi silti hyvin.
Eddiellä oli myös aluksi räpiköimistä, mutta kun se tottui, se ui tosi hyvin ilman että ohjaaja piti kiinni.

Ella

Luna kannustaa Ellaa

Luna

Vähän piti huilata.

Eddie
Eddie ui 3 kierrosta, Luna ja Ella uivat 4 ja sitten vielä yhden kierroksen yhdessä. 

Luna ja Ella pääsivät uimaan myös yhdessä.

Lopuksi oli uintivuorossa Luna, Kida ja Ralli. Luna osouttautui oikein vesipedoksi, uskalsi mennä uimaan ilman että ohjaajan tarvitsi nostaa sitä.

Vesipeto Luna.

Kidan uinti näyte.

Kaikki koirat tuntuivat tykkäävän uimisesta ja omistajatkin tuntuivat olevan tyytyväisiä. Ehdottomasti mennään uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti