perjantai 14. elokuuta 2015

Ellan mammaloman ensimmäinen päivä

Tänään se Ella läks Ouluun mammalomalle ja omistaja on ollut koko päivän vähän ristiriitaisissa tunnelmissa.
Aamulla mentiin bussilla Helsinkiin ja odoteltiin siellä Auroraa, jonka matkaseura Ella oli. Bussi matka meni niin kivasti että tuli luottavainen olo että juna matkakin vois mennä hyvin. Ja hyvin hän se oli mennytkin. Täytyy kyllä sanoa että kun junan ovi meni kiinni niin kyllä joutui pyyhkimään silmäkulmia mutta siinä vaiheessa kun juna lähti ja Elsa vilkutti ni piti pyyhkästä useamman kerran.
Ella bussissa

Oulussa Ellaa vastassa oli Maarit, Dreambears kasvattaja ja Maarit tossa laittoikin viestiä että Ella on hyvin kotiutunut eikä ole YHTÄÄN haukkunut. Ei edes muille koirille, joita se aidan raosta pääsi haistelemaan. Eikä edes Japelle. Oon todella yllättynyt. Ehkä se on vaan vieraskorea :D Ja oli se valloittanut kasvattajan sängynkin. Kotona kans tykkää makaa meijän sängyssä.

Lunan kanssa ollaan sitten käyty tänään pidemmällä lenkillä ja juostu. Tarkoitus on Ellan loman aikana juoksuttaa Lunaa vähän enempi että laihtuisi ja piristyisi enempi. Ehkä voitais pyöräilläkin.

Tänään Luna on vähän ollut hukassa kun Ellaa ei ole ollut. Se oli unohtanut miten vaunujen vierellä kuljetaan, kokoajan oli menossa vaunujen eteen. Mutta oli se onneissaan kun käytiin äidin töissä syömässä. Luna sai kaiken huomion. Ja kyllä oli ihanaa kun kukaan ei haukkunut ja sai syödä rauhassa. Ella haukkuu siellä kokoajan. Ja oli kiva nähdä naapureita rapussa kun kukaan ei ollut haukkumassa niille ja makoilla sängyllä kun Elsa nukkui eikä kukaan haukkunut kun posti tuli. Onhan tää vähän hermolomakin ehkä.:D

Varmaan olisi vaikeampaa olla erossa Ellasta jos ei olis Lunaa. Onhan se vähän outoa kun on tottunut siihen, että illalla Ella käpertyy syliin kun katsotaan telkkaria ja nyt ei tule ketään kun Luna tykkää nukkua makkarissa yksinään.

Sitten kun ne pennut syntyy (pentuja oli muuten ell mukaan ultrassa 4 kpl), ni aika menee varmasti tosi nopeasti pentujen kasvua seuraillen. Toivottavasti kaikki menis nyt sit vaan hyvin :)
Olen luottavaisin mielin kun alku on lähtenyt näinkin hyvin käyntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti