maanantai 30. syyskuuta 2013

Ellan hehkutusta ja keppien rouskutusta.

Aloitan tolla Ellan hehkutuksella nimittäin Lunalla alkoi juoksut viime torstaina, joten agilityä ei olla sen kanssa voitu treenata. Ella on tuurannut sitä nyt 2 kertaa. Aluksi ajattelin että mitähän tästä tulee mut Ella on yllättänyt mut täysin ! Ella rimppakinttu pistelee menemään ku vanha tekijä: pystyin sen kanssa eilisissä hallitreeneissä tekemään ohjauskuvioita ja hyppäsipä muurin "tiilien" yli sutjakasti ja kiersi hienosti hyppyesteen takaa. Mun pari (treenataan pareittain) oli yllättynyt siitä että Ella treenaa vasta toista kertaa. Putkeenkin se meni suht vaivattomasti, mikä oli Lunalle silloin joskus tosi hankala este. Oon niin ylpeä meijän Ellun kanasta :) Se onki fiksumpi ku luulin.

Tehtiin eilen metsälenkki koirien kanssa ja tässä siitä kuva kooste jossa lähinnä rouskutellaan keppejä:

Iloiset koirulit.


Ella ja "pikkukeppi"

"Anna se keppi tänne"

söpöilijä Luna






Tottakai pitää saada just se risu mikä on toisella.



Edelliseen blogitekstiin viitaten, Ellalla kaikki maitohampaat lähtivät lopulta ilman että tarvitsi eläinlääkäriin viedä. Lunalla Vantaan ja Hyvinkään näyttelyiden tuloksena oli EH ja Luna jää näyttelytauolle. Koitan tällä viikolla saada ne arvostelut tänne kirjattua. (Nyt kun sanoin sen ni en varmana saa aikaiseksi ;D )

2 kommenttia:

  1. Ella on kasvanut kauheesti! Ihan samannäkönen riiviö, kun Panda ton ikäsenä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on jo iso tyttönen. Saatiin muuten ohjeeksi sen epävarmuuteen että käytetään ne erikseen ulkona sillain et Niko vie Ellan ja mä Lunan koska Ella on liian kiinni Lunassa ja minussa.

      Poista