lauantai 2. maaliskuuta 2013

Moikka

Hupsista viime kerrasta onkin niin pitkä aika kun olen viimeksi kirjoittanut että vuosikin on jo vaihtunut ja uutta vuottakin jo mennyt muutama kuukausi.
Mitään ihmeellistä ei ole kyllä tuossa ajassa tapahtunut. Luna on nauttinut talvesta kovasti, se niin tykkää juoksennella lumessa, työntää kuonoaan lumeen ja siitä että heitellään lumipalloja. Ollaan oltu hiihtämässäkin.

Ollaan aloitettu agilityn harrastus, käytiin koirakoulu kompassissa 5:n kerran alkeiskurssi jossa opittiin esteitä ja ratoja ja innostuttiin molemmat lajista. Ollaan nyt käyty koirakoulu taitoa tassuihin agilityn jatkuvalla kurssilla pari kertaa mutta parasta olisi jos päästäisiin johonkin seuran järjestämään jatkuvaan ryhmään.

Näyttelyissä ei olla nyt käyty Helsinki winnerin ja voittajan jälkeen. Seuraava näyttely johon ollaan ajateltu että mentäisiin on varmaankin 11-12.5 Helsinki KV ja erikoisnäyttely jämsässä 18.5. 19.5 olis ryhmänäyttely Lahdessa jota myös ajattelin.
Lunalla on nyt karvanlähtöaika joten karvoja on iiiihan joka paikassa, muttei koira niin kaljulta näytä kuin tuntuu. Onneksi lähtee nyt niin toukokuussa turkkia voipi sitten taas ollakkin.

Jotta tästä ei tulisi "tylsä kuvaton päivitys" niin oltiin japsilenkillä viime viikon sunnuntaina (24.2) koirametsässä ja siellä meininki näytti tältä:

Luna ja takana Eddie.


Pandalla on asiaa.

Yuki


Panda ja keppi.

Martti ja Panda.





Keppi maistui myös Lunalle.

Toinen Luna ja Eddie.

Luna tutustui rohkeasti muihin koiriin.
Lenkillä siis mukana olivat: meidän Luna, Panda, Luna, Yuki, Martti ja Eddie.

Lenkin jälkeen Luna pääsi mummolaan leikkimään pallolla.
Luna ja prinsessa pallo.




Illalla koira oli tietysti ihan poikki. :)

Tällä viikolla Luna on ollut ihmeissään kun sen paras ystävä, pieni villakoira Fiina on tullut meijän mukaan lenkille aamuisin ja iltaisin. Fiinan omistaja oli vatsataudissa joten tarjouduin auttamaan koiran kanssa jotta hän saa levätä. Tottakai sain taudin myös itsekkin, mutta onneksi se ei kestänyt kuin muutamia päiviä ja nyt olen taas ihan terve. Tässä muutama kuva kaveruksista:

namnam kun kepit on hyviä.




Siinä olikin kuulumisia taas yhdelle kertaa, toivottavasti seuraavan kerran kuulumisia päivitetään useammin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti