sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Oulun reissu.

Lähdettiin Oulun reissulle perjantaina 13.7 ja ajaa köröteltiin noin 8 tuntia Oulun keskustaan jossa meillä oli hotelli. Perjantaina oltiin vaan hotellilla kun väsytti pitkän ajomatkan jälkeen.

Lauantaina käytiin koirapuistossa



ja siitä mentiin Lunan veljen Hiron luokse vierailulle. Aluksi Luna hieman ujosteli mutta innostui sitten Hiron kanssa leikkimään. Välillä satoi mutta sekään ei hidastanut kaksikon menoa :)

Hiro

Siskokset kilpasilla.


Luna pistää Hiron ojennukseen.

"lällälläää"

Sisko ja sen veli.

Iloinen Luna :)



Kiitos vielä Villelle ja Marialle että saatiin tulla käymään ! Loppu lauantai menikin hotellissa Lunaa pestessä, harjatessa ja kuivatessa sunnuntain näyttelyitä varten.

Sunnuntaina olikin Oulun KV näyttely Äimärautiolla. Sää onneksi suosi meitä ja näyttelyt meni kaikilla koirilla hyvin, melkein kaikki sai ERI:n ja SA:n.
Lunan kanssa nuorten luokassa oli 2 koiraa, Lunan sijoitus oli Nuk 2 ERI SA.
Oltiin mukana myös kasvattajaryhmässä jossa Dreambears oli ROP kasvattaja !

Lunan arvostelu:  Feminin head, sweet expression, lovely eyes and ears, nice neck topline and exellent tail. Correct outline, nice angulations, good coat. Moves sound bot a little close behind.

Kasvattajaryhmässä: Acita, Luna, Hiro ja Luca


Japsikakku :P

Kisan jälkeen teltalla oli kakkua ja muita herkkuja. Koiratkin sai nakin palasia ja juustoa.


Vasemmalta: Luca, Hiro, Luna, Acita ja Säde

Lopuksi mentiin vielä Maaritin luokse katsomaan Lunan Lilly-mammaa.

Lilly ja Luna



Lunan "sukuloinnin" jälkeen lähdettiin taas ajamaan kotia kohti. Reissu meni hyvin ja oltiin enemmän kuin tyytyväisiä. Kiitos vaan kaikille ja ehkä ens vuonna nähdään taas ! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti